Het is van groot belang, dat lekkages in huis spoedig worden opgelost na het detecteren hiervan. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage tussen uw muren! In dit geval zal er na verloop van tijd een zwarte waas op uw muren ontstaan, die van boven naar beneden trekt of andersom. Deze waas is niet meer dan schimmel- of zwamvorming, wat het gevolg is van vocht wat in uw muren getrokken is. Deze vorm van waterschade komt bijvoorbeeld ook vaak voor op muren die slecht geïmpregneerd zijn. Een regenbui kan er bij deze muren toe leiden, dat er vocht in de muren trekt. De schimmel- en zwamvorming is echter niet de enige vorm van schade.  

 

Schade aan houten constructies in huis  

Naast de schade die aan uw muren kan ontstaan, kunnen ook houten constructies ernstig beschadigd raken. Denk bijvoorbeeld aan een houten constructie, waar houtrot in ontstaat. Het rottende hout is vaak niet eenvoudig uit de houten constructie te verwijderen, waardoor een deel van deze constructie vervangen moet worden. Als u dit niet tijdig laat doen, loopt u het risico dat de constructie steeds zwakker wordt en op een gegeven moment in elkaar stort. Iets wat u logischerwijs niet mee wilt maken! Snel een lekkage verhelpen voorkomt een verdere verslechtering van het hout.  

 

Spoedloodgieter van ons loodgietersbedrijf inschakelen  

Vaak is het erg lastig om zelf voor een oplossing te zorgen bij een lekkage in huis. Zeker wanneer de lekkage ontstaan is rond leidingen tussen uw muren. Onze spoedloodgieter staat voor u klaar, om de lekkage met spoed voor u op te lossen. Met speciale hulpmiddelen kunnen we de bron van de lekkage vaak relatief eenvoudig voor u achterhalen. Vervolgens zorgen we direct voor een passende oplossing om verdere waterschade aan uw woning te kunnen voorkomen. Des te sneller u ons inschakelt, des te kleiner de kans op een ernstige schade!  

Call Now Button