Welke werkzaamheden verricht de loodgieter uit Alphen aan den Rijn?

De loodgieter uit Alphen aan den Rijn helpt u bij de uitvoering van diverse soorten werkzaamheden op het gebied van sanitair, de cv-ketel en bijvoorbeeld leidingen in huis. Schakel onze hulp in wanneer u te maken heeft met een beginnende verstopping in huis, laat een lekkage verhelpen door de loodgieters, of laat ons een onderhoudsbeurt aan de cv-ketel uitvoeren. Onze loodgieters staan voor noodsituaties 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar. Ideaal, wanneer u bijvoorbeeld vochtschade als gevolg van een lekkage in huis wilt voorkomen.

Waar verricht de loodgieter haar werkzaamheden?

De loodgieter is gevestigd in Alphen aan den Rijn. Dit betekent echter niet, dat wij enkel in deze plaats hulp bieden bij loodgietersklussen. Ook in de omgeving van Alphen aan den Rijn, in plaatsen als Ter Aar, Woubrugge en bijvoorbeeld Aarlanderveen kunt u op onze loodgieters rekenen. In deze plaatsen bieden we niet alleen op werkdagen hulp bij problemen op het gebied van leidingen en sanitair. Ook buiten kantoortijden om en in het weekend, staan we voor u klaar! Ideaal, wanneer u op korte termijn hulp nodig heeft. Woont u buiten dit gebied, maar zoekt u wel een professionele loodgieter? Neem in dat geval eens contact met ons op. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen!

Kan de loodgieter mijn verwarming installeren?

De verwarming van uw woning bestaat uit verschillende componenten. Zo zullen er leidingen moeten worden aangelegd, moeten er radiatoren op deze leidingen worden aangesloten en heeft u een cv-ketel in huis nodig. De loodgieter helpt u graag bij deze klussen. Onze ervaring en kennis komt hierbij goed van pas! Zeker bij het aansluiten van de leidingen is het belangrijk om nauwkeurig te werk te gaan. U wilt voorkomen dat u op een later moment te maken krijgt met lekkages. Ook voor het onderhoud aan uw verwarming of voor een reparatie kunt u bij onze loodgieters terecht.

Mijn cv-ketel werkt niet meer, wat nu?

Op het moment dat uw cv-ketel niet meer werkt, kunt u deze zelf proberen te herstellen. Veel moderne cv-ketels beschikken over een display, waarop een foutcode gemeld wordt als het apparaat niet meer goed functioneert. Zoek deze foutmelding eens op in de handleiding van uw cv-ketel, om te kijken wat de oorzaak van het probleem is. Heeft u de oorzaak nog niet gevonden, of lukt het niet om deze op te lossen? Schakel in dat geval de hulp van de loodgieter in. Wij helpen u graag het probleem met de cv-ketel op te lossen.

Het water in mijn gootsteen spoelt niet weg, hoe kan dit?

Wanneer het water in de gootsteen steeds moeizamer weg lijkt te stromen, kan er sprake zijn van een (beginnende) verstopping in de afvoerleiding. Het is in zo’n geval raadzaam om de afvoer te ontstoppen. U kunt dit zelf doen met een trekveer of bijvoorbeeld traditionele ontstopper. Ook het gebruik van soda kan helpen om de afvoer schoon te krijgen. Loopt het water nog steeds niet goed weg? Schakel in dat geval een loodgieter in! Onze loodgieters spoelen de afvoer onder een hoge druk voor u door.

Kan ik een lekkage zelf verhelpen?

Het is vaak erg lastig om een lekkage zelf te verhelpen. Mede door het feit, dat de bron van een lekkage zich niet altijd even gemakkelijk laat vinden. Denk aan een lekkage die ontstaan is rond leidingwerk achter een wand. De loodgieter helpt u graag bij het opsporen van de bron een lekkage in huis. Op basis van gevonden bron, wordt direct voor een passende oplossing gezorgd om een ernstige vochtschade aan uw woning te voorkomen. Bij een ernstige lekkage kunt u rekenen op de hulp van onze spoedservice, welke 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is voor hulp.

Waarom kiest u voor ons?

  • Loodgieter-Randstad | Bekend van TV
  • Betrouwbare loodgieters
  • In 2 stappen direct een prijsopgave
  • No Cure No Pay Garantie
  • Op alle werkzaamheden 10 jaar garantie
  • 5 sterren op Google uit 320+ reviews

24/7 bereikbaar

0172 796 103

Call Now Button