de-loodgieter-alphen

Over ons

Loodgieter-Randstad is dé specialist in loodgieterswerkzaamheden in Alphen aan den Rijn en omgeving! Wij kunnen u bij allerlei werkzaamheden van dienst zijn. Als u een loodgietersklus voor ons heeft, lossen wij die meteen voor u op! Wij zijn al meerdere jaren een waar begrip in de regio van Alphen aan den Rijn en we kunnen door onze spoedservice enorm snel uw probleem verhelpen!

Onze werkzaamheden

Loodgieter-Randstad is voor alle soorten loodgietersklussen in te schakelen. Geen klus voor ons is te gek. Of u ons nu nodig heeft voor een grote of kleine klus, we zijn u graag van dienst. Wij installeren en renoveren sanitair en verzorgen de installatie en het onderhoud van uw verwarmingssysteem. Dit is slechts een kleine greep uit onze dienstverlening, wij zijn een full service installatiebedrijf en kunnen u helpen met vrijwel al uw klussen. Heeft u bijvoorbeeld last van een verstopping of een lekkage? Dan zijn onze loodgieters u meteen van dienst.

4,9/5 sterren

Kwaliteit

Erkend bedrijf

No Cure, No Pay

Al jarenlang werken onze medewerkers hard aan het opbouwen en behouden van een goede naam. Om dit te kunnen doen is het natuurlijk belangrijk dat er goede medewerkers werkzaam zijn die u goede kwaliteit en service kunnen bieden van het hoogste niveau. Daarom hebben wij alleen maar vakkundige loodgieters in dienst. Onze loodgieters gaan dan ook pas bij u weg als u tevreden bent met het resultaat.

Bent u dus op zoek naar een ervaren loodgieter in de omgeving van Alphen aan den Rijn? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Heeft u een spoedgeval? Daarvoor zijn wij ook in te schakelen. Wij beschikken namelijk over een spoedservice. Hierdoor kunnen wij u snel van uw problemen verhelpen! Bel ons meteen: 0172 796 103.

Waarom kiest u voor ons?

  • Loodgieter-Randstad | Bekend van TV
  • Betrouwbare loodgieters
  • In 2 stappen direct een prijsopgave
  • No Cure No Pay Garantie
  • Op alle werkzaamheden 10 jaar garantie
  • 5 sterren op Google uit 320+ reviews

24/7 bereikbaar

0172 796 103

Call Now Button