Loodgieter Boskoop – Loodgieter-Randstad

De betrouwbare vakman bij u in de buurt!

Noodgevallen

Altijd snel ter plaatse!

Professioneel

Professionele dienstverlening

Spoeddiensten

Voor verstoppingen en CV-ketels

Altijd beschikbaar

Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Heeft u een lekkage of verstopping? – Bel ons 0172-796103

Nieuw-, aan- of verbouw: schakel onze loodgieter in Boskoop in

Bij een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning kunt u bij uiteenlopende werkzaamheden hulp van de loodgieter in Boskoop gebruiken. Ons loodgietersbedrijf staat bijvoorbeeld voor u klaar om nieuwe leidingen te leggen, een afvoerleiding aan te sluiten op de centrale riolering, uw cv-ketel te vervangen, enzovoorts. Hoewel u sommige klussen wellicht ook zelf uit zou kunnen voeren, is de hulp van een professional doorgaans betrouwbaarder. Denk bijvoorbeeld aan leidingen die mogelijk niet goed op elkaar aansluiten, doordat u niet over het benodigde gereedschap beschikt. Als gevolg hiervan kan er een nare lekkage ontstaan, wat leidt tot waterschade aan uw woning.

Onze loodgieter in Boskoop heeft een jarenlange ervaring en beschikt over verschillende hulpmiddelen, om dergelijke complicaties te voorkomen. Ook zetten we onze ervaring graag voor u in, om u van persoonlijk advies te voorzien. Zijn uw plannen voor de verbouwing van uw woning bijvoorbeeld volledig uitvoerbaar? Zou u wellicht beter voor een andere indeling van de badkamer kunnen kiezen? Enzovoorts.

Loodgieter in Boskoop installeert loodgieterselementen voor u

Installatiewerkzaamheden bij een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning worden niet alleen in huis uitgevoerd. Buiten uw woning helpen we u bijvoorbeeld bij het aansluiten van een buitenkraan. Een buitenkraan kan wenselijk zijn als u de planten in de zomermaanden wilt besproeien, als u een zwembad wilt kunnen vullen, enzovoorts. In huis leggen we leidingen aan voor sanitaire voorzieningen, de gootsteen in de keuken, een wasmachine, enzovoorts. Ook voor het plaatsen van een cv-ketel kunt u bij de loodgieter in Boskoop terecht.

Tip: laat u voor het installeren van een nieuwe cv-ketel informeren over de mogelijkheden die u tegenwoordig heeft. Kies bijvoorbeeld tussen een cv-ketel op basis van gas, of een elektrische warmtepomp!

Onderhoud en reparatiewerkzaamheden uitvoeren

Is uw nieuw-, aan- of verbouwproject afgerond? In dat geval kunt u op onze loodgieter in Boskoop blijven rekenen. We helpen u bijvoorbeeld eens per twee jaar bij het onderhouden van de cv-ketel. Door de cv-ketel regelmatig na te laten kijken kunnen versleten onderdelen tijdig vervangen worden. Dit verkleint de kans op een vervelende cv-ketelstoring in huis. U moet er toch niet aan denken, dat u een lange dag in de kou moet zitten tijdens de winter?

Wanneer het onderhouden van de leidingen, afvoer of cv-ketel te laat komt, kunt u met spoed een reparatie uit laten voeren. Onze betrouwbare loodgieter in Boskoop staat 24/7 klaar om storingen, lekkages en verstoppingen voor u te verhelpen!

24/7 bereikbaar!

Dienstverlening

 • Ontstoppingsdienst
 • WC ontstoppen
 • Afvoer ontstoppen
 • Riool ontstoppen
 • Daklekkage
 • Plafondlekkage
 • Badkamerlekkage
 • Alle andere soorten lekkages
 • Loodgietersbedrijf
 • CV ketel monteur
 • CV ketel reparatie
 • CV ketel onderhoud
 • CV ketel storingen
 • CV ketel installatie

In Boskoop en omgeving kunt u ons bellen voor onder andere:

Verstoppingen

Bij verstoppingen schakelt lang niet iedereen direct een loodgieter in. In sommige gevallen is dat ook niet noodzakelijk, want kleine verstoppingen kunt u prima zelf verhelpen. Is de afvoer van uw douche bijvoorbeeld verstopt? Probeer dan eerst eens met een ontstopper de verstopping te verhelpen. Werkt dit niet? Dan kunt u het eerst nog met een ontstoppingsveer of met ontstoppingsmiddel proberen. Is de verstopping nog steeds aanwezig? Schakel dan onze hulp in. Onze specialist beschikt over de juiste apparatuur en kennis om de verstopping te verhelpen. Hij verhelpt de verstopping zonder schade aan te richten aan uw afvoer.

CV ketel monteur

Stroomt er geen warm water meer uit uw kraan? Dan is er waarschijnlijk iets mis met uw cv-ketel. Om te bepalen of het probleem daadwerkelijk in de ketel zit, doet u er goed aan onze loodgieter in Boskoop in te schakelen. Hij heeft ruime ervaring voor wat betreft het onderhouden van cv-ketels en dat is ook noodzakelijk. Een cv-ketel is namelijk een bijzonder complex apparaat. Onze experts raden u dan ook af om zelf te proberen om het probleem te verhelpen. Door onze gespecialiseerde vakmannen in te schakelen heeft u binnen de kortste keren weer de beschikking over warm water. Klik op onderstaande button voor meer informatie!

Lekkage

Ontstaat er een plas water rond uw toiletpot wanneer u doortrekt? Dan is er waarschijnlijk sprake van een lekkage aan uw afvoer. Het kan zo zijn dat er bepaalde onderdelen van de afvoer versleten zijn, maar mogelijk zit er ook een scheurtje in de afvoerbuis. Om de oorzaak van de lekkage te bepalen, schakelt u onze loodgieter in Boskoop in. Hij zal uw afvoer inspecteren en vervolgens stappen ondernemen om deze lekkage te verhelpen. Wanneer er onderdelen versleten zijn zal ons loodgietersbedrijf deze vervangen. Indien de afvoer kapot is, kan hij direct een nieuwe buis voor u plaatsen. Op deze manier is de lekkage dus definitief verleden tijd.

Installatiewerk

Heeft u net een nieuwe woning laten bouwen? Dan is het zaak om alles goed en netjes af te werken. Denk hierbij onder meer aan het wegwerken van de leidingen en het aansluiten van de cv-ketel. Voor het uitvoeren van deze installatiewerkzaamheden is onze installateur in Boskoop de aangewezen persoon. Onze loodgieter heeft namelijk jarenlange ervaring in de installatiebranche en weet dan ook als geen ander hoe hij leidingen moet aanleggen en een cv-ketel moet installeren. Ook voor het verwijderen en installeren van sanitaire voorzieningen in bijvoorbeeld uw badkamer bent u bij ons installatiebedrijf in Boskoop aan het juiste adres.

Riool ontstoppen

Riool ontstoppen

Heeft u zelf al verwoede pogingen gedaan om uw verstopte riolering te ontstoppen, maar zonder resultaat? Dan is het tijd om hulp in te schakelen. Woont u in de omgeving van Boskoop? Dan zijn onze professionals u maar wat graag van dienst. Ons loodgietersbedrijf heeft de beschikking over de benodigde kennis, ervaring en gereedschappen om uw verstopte riolering op de juiste wijze te ontstoppen. Wij raden u af om met allerlei voorwerpen te proberen uw riolering te ontstoppen. Dit kan namelijk schade aan uw afvoer als gevolg hebben. Onze ervaren loodgieter ontstopt uw verstopte riolering met de grootste zorg, waardoor er geen schade ontstaat. Neem gerust eens contact op!

Loodgietersbedrijf

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbaar loodgietersbedrijf in de omgeving van Boskoop? Dan is onze loodgieter de persoon die u zoekt. Wij kunnen u onder meer van dienst zijn bij het verhelpen van een storing in uw cv-ketel, het dichten van een lekkende waterleiding of afvoer en het verhelpen van een verstopping. De medewerkers van ons loodgietersbedrijf zijn stuk voor stuk geschoold en hebben ruime ervaring in de loodgieterswereld. Hierdoor weten zij ook uw problemen binnen de kortste keren op te lossen. Schroom dan ook niet om onze erkende vakspecialisten in te schakelen. Ons bedrijf beschikt over een 24/7 service waardoor wij altijd bereikbaar zijn voor u! Ook in geval van spoed!

Call Now Button