Een verstopping in de leidingen leidt meteen tot problemen. Want opeens spoelt het water in de gootsteen niet meer weg en ook het doorspoelen van het toilet wordt een probleem. De loodgieter in Alphen aan den Rijn komt graag bij u langs om deze verstoppingen te verhelpen. En bij spoed kunt u zelfs 24 uur per dag gebruik maken van onze ontstoppingsdienst.

Wij pakken uw verstoppingen direct aan

verstoppingen Bij verstoppingen in huis is het verstandig om meteen onze ontstoppingsdienst te bellen. U wilt immers niet dat de gootsteen of het toilet gaat overstromen. De loodgieter in Alphen aan den Rijn komt snel naar u toe. Met behulp van de nieuwste gereedschappen gaan wij op zoek naar de bron van de verstopping. En om het probleem te verhelpen, is het niet eens nodig om de hele boel open te breken. Wij verwijderen het vuil onder andere door op volle kracht water door het riool of de afvoer te spuiten. Op deze manier laat het vuil los en verdwijnen de verstoppingen vanzelf. Voor u het weet, werkt alles weer naar behoren.

Geen riool dat ons te ver gaat

Door de ruime ervaring van ons personeel op het gebied van riolen ontstoppen zijn wij in staat om elk riool snel voor u te ontstoppen. Het maakt hierbij niet uit of u problemen heeft met de wc, wastafel of douche. Iedere verstopping heeft meestal een andere oorzaak en ook een andere aanpak die vereist is. Wij hebben de knowhow en de gereedschappen in huis om ervoor te zorgen dat u dezelfde dag weer van uw riool gebruik kunt maken.

Tips om verstoppingen te voorkomen

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Uit onze ervaring met riool ontstoppen blijkt dat de meeste riool verstoppingen simpel voorkomen hadden kunnen worden. Een aantal tips hiervoor zijn:

  • Gooi geen dingen in het toilet die daar niet thuis horen, denk hierbij onder andere aan tampons, maandverband of (frituur)vet.
  • Haal met regelmaat de haren uit het doucheputje.
  • Spoel geen frituurvet door de gootsteen.
  • Spoel de afvoeren af en toe door met soda. Let wel op: andere chemische ontstoppingsmiddelen kunnen gevaarlijk zijn.

Heeft u echter toch nog last van een verstopping in het riool? Neem dan contact met ons op en wij lossen het voor u op!

Profiteer van het vakmanschap van de loodgieter in Alphen aan den Rijn

Als een simpele, rubberen ontstopper de verstoppingen niet meer oplost, dan wordt het tijd om de ontstoppingsdienst van de loodgieter in Alphen aan den Rijn te bellen. Onze vakmensen gaan nauwkeurig te werk waardoor u erop kunt vertrouwen dat de verstoppingen volledig verdwenen zijn. Heeft u met spoed onze ontstoppingsdienst nodig? Bel ons dan nu. Wij komen direct naar u toe om het probleem op te lossen!

Een verstopt riool komt altijd op een ongelegen moment en veroorzaakt veel overlast waar u graag zo snel mogelijk van verlost wilt zijn. Soms is het mogelijk om problemen met het riool te zien aankomen. Echter wordt u in de meeste gevallen verrast en dus ook meteen geconfronteerd met de nadelen. Neem in deze gevallen contact op met onze spoeddienst riool ontstoppen in Alphen aan den Rijn en wij lossen dit probleem in no time voor u op.

Waarom kiest u voor ons?

  • Loodgieter-Randstad | Bekend van TV
  • Betrouwbare loodgieters
  • In 2 stappen direct een prijsopgave
  • No Cure No Pay Garantie
  • Op alle werkzaamheden 10 jaar garantie
  • 5 sterren op Google uit 320+ reviews

24/7 bereikbaar

0172 796 103

Call Now Button