Een verstopping in de leidingen leidt meteen tot problemen. Want opeens spoelt het water in de gootsteen niet meer weg en ook het doorspoelen van het toilet wordt een probleem. De loodgieter in Alphen aan den Rijn komt graag bij u langs om deze verstoppingen te verhelpen. En bij spoed kunt u zelfs 24 uur per dag gebruik maken van onze ontstoppingsdienst.

Wij pakken uw verstoppingen direct aan

verstopping alphen aan den rijn Bij verstoppingen in huis is het verstandig om meteen onze ontstoppingsdienst te bellen. U wilt immers niet dat de gootsteen of het toilet gaat overstromen. De loodgieter in Alphen aan den Rijn komt snel naar u toe. Met behulp van de nieuwste gereedschappen gaan wij op zoek naar de bron van de verstopping. En om het probleem te verhelpen, is het niet eens nodig om de hele boel open te breken. Wij verwijderen het vuil onder andere door op volle kracht water door het riool of de afvoer te spuiten. Op deze manier laat het vuil los en verdwijnen de verstoppingen vanzelf. Voor u het weet, werkt alles weer naar behoren.

Profiteer van het vakmanschap van de loodgieter in Alphen aan den Rijn

Als een simpele ontstopper de verstoppingen niet meer oplost, dan wordt het tijd om de ontstoppingsdienst van de loodgieter in Alphen aan den Rijn te bellen. Onze vakmensen gaan nauwkeurig te werk waardoor u erop kunt vertrouwen dat de verstoppingen volledig verdwenen zijn. Heeft u met spoed onze ontstoppingsdienst nodig? Bel ons dan nu. Wij komen direct naar u toe om het probleem op te lossen!

Waarom kiest u voor ons

  • Ook bij noodgevallen
  • Professionele dienstverlening
  • Van verstoppingen tot CV ketels
  • Altijd beschikbaar

24/7 bereikbaar

0172 796 103

Call Now Button