Wilt u problemen met uw CV ketel in Alphen aan den Rijn tot een minimum beperken? Dan is het belangrijk dat u zuinig omgaat met het apparaat. Dit betekent allereerst dat er geregeld onderhoud uitgevoerd moet worden aan het apparaat. Veel mensen beseffen het belang van dit onderhoud niet. Voert u niet of nauwelijks onderhoud uit aan uw CV ketel? Dan ontstaan er veel sneller problemen. Ook moet u uw ketel dan sneller vervangen. Wilt u dit niet? Doe dan een beroep op onze loodgieter voor CV ketel onderhoud in Alphen aan den Rijn.

Hoe vaak moet u uw ketel onderhouden?

CV-ketel-onderhoud Veel mensen hebben geen idee hoe vaak zij onderhoud aan hun ketel uit moeten laten voeren. Hier is ook geen eenduidig antwoord op te geven. Dit hangt namelijk van verschillende factoren af. Heeft u een CV ketel van een A-merk? Dan is onderhoud minder vaak nodig dan bij een B-merk ketel. Uiteraard speelt ook de leeftijd van de ketel een belangrijke rol. Hoe ouder de ketel is, des te vaker is onderhoud nodig. Weet u niet hoe vaak u uw ketel moet onderhouden? Dan raden wij u aan om dit minimaal één keer per jaar door onze loodgieter te laten doen. Eens per twee jaar is vaak ook nog mogelijk.

Waarom CV ketel onderhoud uitbesteden?

Laat u CV ketel onderhoud in Alphen aan den Rijn over aan onze loodgieter? Dan brengt dit natuurlijk kosten met zich mee. Hierdoor proberen sommige mensen het aantal onderhoudsbeurten tot een minimum te beperken. Uiteindelijk heeft u alleen uzelf hiermee. Hoe minder vaak u onderhoud uitvoert, des te sneller slijt uw ketel. U moet het apparaat hierdoor sneller vervangen en dit is een flinke investering. Probeer vooral niet om uw ketel zelf te onderhouden. U weet waarschijnlijk niet eens hoe dit moet. Indien u toch een poging waagt, is de kans op schade ontzettend groot. Mogelijk beschadigt u uw ketel wel onherstelbaar. Laat onderhoud daarom altijd over aan onze loodgieter uit Alphen aan den Rijn. De kans op problemen wordt zodoende tot een minimum beperkt.

Waarom kiest u voor ons

  • Ook bij noodgevallen
  • Professionele dienstverlening
  • Van verstoppingen tot CV ketels
  • Altijd beschikbaar

24/7 bereikbaar

0172 796 103

Call Now Button