Wilt u een nieuwe badkamer? Is uw toilet gedateerd? Of is uw bad aan vervanging toe? Voor het aanleggen van sanitair kunt u bij ons terecht. Wij zijn u hierbij graag van dienst. Als u het nieuwe sanitair heeft uitgekozen, komen wij u graag helpen met de installatie in uw woning.

 

Oud sanitair op de juiste manier verwijderd

Staat u op het punt om uw badkamer te verbouwen? Dan moet u eerst het oude sanitair verwijderen. Misschien niet de moeilijkste klus, maar wel een belangrijke. Het is namelijk van belang dat oud sanitair op de juiste wijze verwijderd wordt. Niet met behulp van de sloophamer dus, maar in zijn geheel demonteren. Waarom? Omdat u er zo voor zorgt dat er geen schade ontstaat aan het reeds aanwezige leidingwerk. Veel mensen vinden het onnodig om een loodgieter in te schakelen voor het verwijderen van oud sanitair. Dit brengt namelijk weer extra kosten met zich mee. U bent er echter wel van verzekerd dat uw sanitair op de juiste manier verwijderd wordt. Wanneer u dit zelf doet, is dit nog maar de vraag. Ontstaat er schade aan uw leidingwerk door het onzorgvuldig verwijderen van oud sanitair? Dan moet u de leiding eerst laten repareren. In dat geval bent u een stuk duurder uit dan wanneer u direct een loodgieter had ingeschakeld.

 

Professionele sanitair installatie

Het is verstandig om uw sanitair te laten aanleggen door een professional. Er komen namelijk verschillende factoren bij kijken. Soms vergt het aanleg van nieuwe waterleidingen of nieuwe aansluitingen op het riool. Het is prettig om er zeker van te zijn dat dit goed gebeurt. Een professionele loodgieter inschakelen zorgt er onder andere voor dat de kans op lekkages minimaal is. Ook zal de watertoevoer en afvoer overal voldoende zijn. Om uw nieuwe sanitair in Alpen aan den Rijn naar behoren te laten werken kunt u ons altijd bellen om een afspraak te maken.

 

Los sanitair laten installeren

Bij sanitair kunt u denken aan veel verschillende dingen. Onder sanitair verstaan wij onder andere: sanitair aanleggen Alphen aan den Rijn

 • Kranen
 • Wasbakken
 • Douches
 • Ligbaden
 • Toiletten
 • Badmeubelen

Bent u dus toe aan iets nieuws in uw woning of heeft u een nieuw huis gekocht en moet het sanitair nog aangelegd worden? Dan kunt u ons inschakelen. Wij helpen bij alles wat hoort bij het plaatsen van sanitair, denk hierbij bijvoorbeeld aan sloopwerkzaamheden, het aanleggen van leidingen en advies rondom het juiste sanitair. Het is belangrijk dat u sanitair kiest wat goed in uw woning past. Hierdoor is het makkelijker om ze aan te sluiten op de bestaande systemen in uw huis. Wij hebben de juiste gereedschappen in huis om u te helpen bij de installatie van sanitair op een goede manier.

 

Schakel ons in voor uw nieuwe sanitair in Alphen aan den Rijn

Wilt u zeker zijn van vakkundige installatie van uw sanitair, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Onze ervaren loodgieter zijn u graag van dienst met de aanleg van sanitair, maar ook met passend advies over de verschillende mogelijkheden.

Waarom kiest u voor ons?

 • Loodgieter-Randstad | Bekend van TV
 • Betrouwbare loodgieters
 • In 2 stappen direct een prijsopgave
 • No Cure No Pay Garantie
 • Op alle werkzaamheden 10 jaar garantie
 • 5 sterren op Google uit 320+ reviews

24/7 bereikbaar

0172 796 103

Call Now Button