Een goed werkende cv-ketel zorgt direct voor warmte in huis. Zit er een storing in het apparaat dan heeft u meteen geen warm water meer en ook de verwarming laat u in de steek. Gelukkig kunt u op deze momenten altijd bellen met de cv-ketel monteur in Alphen aan den Rijn. Wij komen met spoed naar u toe zodat u snel weer comfortabel kunt wonen. Maar ook voor het installeren van een nieuwe ketel bent u bij ons aan het goede adres.

De cv-ketel monteur lost elke storing op

CV ketel monteur Alphen aan den Rijn Als uw cv-ketel niet meer werkt, dan kunt u hier zelf meestal weinig aan veranderen. Alleen een vakkundige cv-ketel monteur weet precies hoe die storingen verholpen kunnen worden. Omdat u natuurlijk niet te lang in de kou wilt blijven zitten, staat de cv-ketel monteur in Alphen aan den Rijn 24 uur per dag voor u klaar. Door al onze kennis en ervaring hebben wij de oorzaak al binnen korte tijd opgespoord en natuurlijk repareren wij de cv-ketel ook ter plekke. Dat is service waar u echt wat aan heeft.

Schakel ons in voor cv-ketel onderhoud

Storingen aan de cv-ketel kunnen altijd ontstaan. Maar met periodiek onderhoud kunt u al wel heel wat problemen voorkomen. Daarom is het verstandig om bij ons een onderhoudscontract af te sluiten. Jaarlijks komt er een cv-ketel monteur bij u langs die het apparaat volledig nakijkt. Beginnende storingen worden hierdoor vroegtijdig opgespoord. Wilt u graag een onderhoudscontract bij ons afsluiten? Of heeft u een storing en woont u in Alphen aan den Rijn of omgeving? Bel ons dan snel voor een afspraak!

Cv-ketel installatie door vakkundige monteur

Na verloop van tijd is een cv-ketel gewoon op en moet deze vervangen worden. Is dit bij u ook het geval? Dan moet u een nieuwe ketel installeren. Dit is een ontzettend lastige klus. Om een cv-ketel te installeren, moet u namelijk kennis van zaken hebben. Is de benodigde kennis niet aanwezig? Laat de cv-ketel installatie in Alphen aan den Rijn dan over aan onze loodgieter.

Het instaleren van een cv-ketel is namelijk niet alleen een kwestie van het apparaat aan de muur hangen. U moet ook de benodigde leidingen aansluiten en het apparaat inregelen. Indien u dit zelf doet, is de kans groot dat dit verkeerd gaat. Wilt u verzekerd zijn van een juiste installatie? Laat uw cv-ketel installatie in Alphen aan den Rijn dan aan ons over. Onze loodgieters weten namelijk precies hoe zij een cv-ketel moeten plaatsen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een juiste installatie. De kans op problemen beperkt u zodoende tot een minimum en dat is natuurlijk prettig om te weten.

Belang van een koolmonoxidemelder

U wilt uw eigen veiligheid en die van uw gezin toch ook zo goed mogelijk waarborgen? Heeft u dan al eens gedacht aan de plaatsing van een koolmonoxidemelder in uw woning? Een koolmonoxidemelder kan u behoeden voor het gevaar van een te grote hoeveelheid koolmonoxide in uw woning. Zonder dat u het weet kan koolmonoxide een slaperig gevoel opwekken, waardoor u in het ergste geval in slaap zult vallen en verstikt door de verlammende werking van deze stof. Een koolmonoxidemelder waarschuwt u als er een te grote hoeveelheid koolmonoxide in uw woning aanwezig is. Het alarm geeft u het teken, dat u wat extra ramen en deuren in uw woning open moet zetten om het overschot aan koolmonoxide weg te laten stromen.

Laat uw oude ketel ook door ons verwijderen

Voordat u over kunt gaan tot cv-ketel installatie in Alphen aan den Rijn, moet uw oude ketel natuurlijk eerst verwijderd worden. Veel mensen denken dat zij dit zelf wel kunnen. Net als de installatie van uw ketel is het ook het verwijderen ervan een hels karwei. Sommige mensen slopen hun ketel met grof geweld van de muur af. Dit is geen aanrader, want zo ontstaat er vrijwel zeker schade aan het leidingwerk. Weet u niet hoe u uw cv-ketel moet verwijderen? Laat dit dan ook over aan onze cv-ketel monteur uit Alphen aan den Rijn.

Kortom onze cv-ketel monteurs zijn u van dienst bij alle werkzaamheden die bij een cv-ketel komen kijken! Neem telefonisch contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Waarom kiest u voor ons?

  • Loodgieter-Randstad | Bekend van TV
  • Betrouwbare loodgieters
  • In 2 stappen direct een prijsopgave
  • No Cure No Pay Garantie
  • Op alle werkzaamheden 10 jaar garantie
  • 5 sterren op Google uit 320+ reviews

24/7 bereikbaar

0172 796 103

Call Now Button