Een verstopt riool komt altijd op een ongelegen moment en veroorzaakt veel overlast waar u graag zo snel mogelijk van verlost wilt zijn. Soms is het mogelijk om problemen met het riool te zien aankomen. Echter wordt u in de meeste gevallen verrast en dus ook meteen geconfronteerd met de nadelen. Neem in deze gevallen contact op met onze spoeddienst riool ontstoppen in Alphen aan den Rijn en wij lossen dit probleem in no time voor u op.

Geen riool dat ons te ver gaat

riool ontstoppen Alphen aan den Rijn Door de ruime ervaring van ons personeel op het gebied van riolen ontstoppen zijn wij in staat om elk riool snel voor u te ontstoppen. Het maakt hierbij niet uit of u problemen heeft met de wc, wastafel of douche. Iedere verstopping heeft meestal een andere oorzaak en ook een andere aanpak die vereist is. Wij hebben de knowhow en de gereedschappen in huis om ervoor te zorgen dat u dezelfde dag weer van uw riool gebruik kunt maken.

Tips om verstoppingen te voorkomen

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Uit onze ervaring met riool ontstoppen blijkt dat de meeste riool verstoppingen simpel voorkomen hadden kunnen worden. Een wc die verstopt is door grote hoeveelheden wc papier of ander afval die door het toilet zijn gespoeld? Een verstopping in de gootsteen door frituurvet dat in de gootsteen is gegoten? Deze verstoppingen kunnen makkelijk vermeden worden. Heeft u echter toch nog last van een verstopping in het riool? Neem dan contact met ons op en wij lossen het voor u op.

Waarom kiest u voor ons

  • Ook bij noodgevallen
  • Professionele dienstverlening
  • Van verstoppingen tot CV ketels
  • Altijd beschikbaar

24/7 bereikbaar

0172 796 103

Call Now Button