U wilt uw eigen veiligheid en die van uw gezin toch ook zo goed mogelijk waarborgen? Heeft u dan al eens gedacht aan de plaatsing van een koolmonoxidemelder in uw woning? Een koolmonoxidemelder kan u behoeden voor het gevaar van een te grote hoeveelheid koolmonoxide in uw woning. Zonder dat u het weet kan koolmonoxide een slaperig gevoel opwekken, waardoor u in het ergste geval in slaap zult vallen en verstikt door de verlammende werking van deze stof. Gelukkig zetten veel mensen tijdig een raampje open, om het slaperige gevoel tegen te gaan. Bij kinderen is dit echter lang niet altijd het geval, waardoor uw kind een groot risico loopt!

Laat een koolmonoxidemelder plaatsen

electrician-1080554_960_720 (1)Een koolmonoxidemelder waarschuwt u als er een te grote hoeveelheid koolmonoxide in uw woning aanwezig is. Het alarm geeft u het teken, dat u wat extra ramen en deuren in uw woning open moet zetten om het overschot aan koolmonoxide weg te laten stromen. Een koolmonoxidemelder kunt u bij de plaatselijke bouw- of hobbywinkel aanschaffen, maar veel beter is het om de hulp van een erkende loodgieter bij u in de buurt in te schakelen. Een loodgieter werkt namelijk enkel met gecertificeerde koolmonoxidemelders, waardoor uw veiligheid zo goed mogelijk gewaarborgd kan worden.

Koolmonoxidemelders van bouw- en hobbywinkels hebben niet altijd een dergelijk certificaat, waardoor de werking niet altijd gegarandeerd kan worden.

Call Now Button