Staat u op het punt om uw badkamer te verbouwen? Dan moet u eerst het oude sanitair verwijderen. Misschien niet de moeilijkste klus, maar wel een belangrijke. Het is namelijk van belang dat oud sanitair op de juiste wijze verwijderd wordt. Niet met behulp van de sloophamer dus, maar in zijn geheel demonteren. Waarom? Omdat u er zo voor zorgt dat er geen schade ontstaat aan het reeds aanwezige leidingwerk. Heeft u geen ervaring met het verwijderen van oud sanitair? Of lijkt het u gewoonweg niet verstandig om dit zelf te doen? Schakel dan een loodgieter in.

Oud sanitair op de juiste manier verwijderd

Veel mensen vinden het onnodig om een loodgieter in te schakelen voor het verwijderen van oud sanitair. Dit brengt namelijk weer extra kosten met zich mee. U bent er echter wel van verzekerd dat uw sanitair op de juiste manier verwijderd wordt. Wanneer u dit zelf doet, is dit nog maar de vraag. Ontstaat er schade aan uw leidingwerk door het onzorgvuldig verwijderen van oud sanitair? Dan moet u de leiding eerst laten repareren. In dat geval bent u een stuk duurder uit dan wanneer u direct een loodgieter had ingeschakeld.

Loodgieter kan tevens nieuw sanitair plaatsen

Het verwijderen van oud sanitair is al betrekkelijk lastig. Het installeren is nog een stuk moeilijker. U moet er namelijk niet alleen voor zorgen dat het nieuwe sanitair juist bevestigd wordt. De boel moet namelijk ook aangesloten worden op de waterleiding en de afvoer. Doet u dit zelf? Kijk dan niet raar op wanneer er een lekkage ontstaat. Veel mensen sluiten hun nieuwe sanitair namelijk niet goed aan op het leidingwerk. Hierdoor kan er makkelijk water ontsnappen. Wilt u dit voorkomen? Laat uw nieuwe sanitair dan gewoon installeren door een loodgieter. Een loodgieter weet precies wat hij moet doen, waardoor de kans op problemen minimaal is.

Call Now Button