Is uw CV ketel defect? Dan doet u mogelijk een beroep op onze loodgieter om het apparaat te repareren. Vaak lukt dit, maar helaas kan niet elke ketel nog geholpen worden. Na verloop van tijd is een CV ketel gewoon op en moet deze vervangen worden. Is dit bij u ook het geval? Dan moet u een nieuwe ketel installeren. Dit is een ontzettend lastige klus. Om een CV ketel te installeren, moet u namelijk kennis van zaken hebben. Is de benodigde kennis niet aanwezig? Laat de CV ketel installatie in Alphen aan den Rijn dan over aan onze loodgieter.

Verzekerd van een juiste installatie

CV-ketel-installatie Er komt nogal wat kijken bij een CV ketel installatie. Het is namelijk niet alleen een kwestie van het apparaat aan de muur hangen. Nee, u moet ook de benodigde leidingen aansluiten en het apparaat inregelen. Indien u dit zelf doet, is de kans groot dat dit verkeerd gaat. Wilt u verzekerd zijn van een juiste installatie? Laat uw CV ketel installatie in Alphen aan den Rijn dan aan ons over. Onze loodgieters weten namelijk precies hoe zij een CV ketel moeten plaatsen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een juiste installatie. De kans op problemen beperkt u zodoende tot een minimum en dat is natuurlijk prettig om te weten.

Laat uw oude ketel ook door ons verwijderen

Voordat u over kunt gaan tot CV ketel installatie in Alphen aan den Rijn, moet uw oude ketel natuurlijk eerst verwijderd worden. Veel mensen denken dat zij dit zelf wel kunnen. Net als de installatie van uw ketel is het ook het verwijderen ervan een hels karwei. Sommige mensen slopen hun ketel met grof geweld van de muur af. Dit is geen aanrader, want zo ontstaat er vrijwel zeker schade aan het leidingwerk. Weet u niet hoe u uw CV ketel moet verwijderen? Laat dit dan ook over aan onze loodgieter uit Alphen aan den Rijn.

Waarom kiest u voor ons

  • Ook bij noodgevallen
  • Professionele dienstverlening
  • Van verstoppingen tot CV ketels
  • Altijd beschikbaar

24/7 bereikbaar

0172 796 103

Call Now Button