Zit u al met beide handen in het haar, wanneer u alleen maar denkt aan de mogelijkheid van een lekkage? Dat is toch nergens voor nodig? Er zijn zoveel betrouwbare loodgieters dat u er gegarandeerd een aantal in uw directe omgeving tegen zult komen. Deze kan u met raad en daad terzijde staan. En dan niet alleen bij lekkages, maar daarover later meer.

Hoe vindt u nu een goede loodgieter?

Eén van de snelste en gemakkelijkste manieren is in uw familie en vriendenkring eens navraag te doen. Wanneer hier weinig tot geen loodgieters uit naar voren komen, kun u de daar het internet voor gebruiken. Kijkt u dan wel of de betreffende loodgieter aangesloten is bij een branchevereniging, of dat hij een keurmerk heeft.

Wat kan een loodgieter voor mij betekenen?

Behalve bij kapotte leidingen, staat een loodgieter ook graag voor u klaar bij heel andere zaken. Enkele voorbeelden hiervan zijn verstoppingen van een toilet, aanleggen of verleggen van leidingen bij verbouwingen, het aansluiten van en het onderhoud aan uw CV installatie. Iets heel belangrijks is preventief onderhoud aan uw riolering en dak of dakgoten. Ook hiervoor kunt u bij een loodgieter terecht.

Ga niet zelf aan de slag, maar vraag een vakman.

Call Now Button